Pure koffie voor jouw moment van warmte en rust, zonder maagklachten

Onze Koffie

DE WERELD IN JOUW KOFFIETAS
World Kothe
  • India
  • Tanzania
  • NICARAGUA
  • Papua New Guinea

ONZE KOFFIEREGIO'S

India
India

Bodem: brokkelig en rijk aan organisch materiaal en goed doorlatend.
Was methode: 24u fermentatie

Tanzania
Tanzania

Bodem: vulkanische leem
Was methode: dubbel gefermenteerd

Nicaragua
Nicaragua

Bodem: vulkanische bodem
Was methode: traditionele was en fermentatie

PAPUA NEW GUINEA
PAPUA NEW GUINEA

Bodem: vulkanische bodem
Was methode: 3 dagen fermentatie, onderbroken elke 24u

kothe
Van de plantage tot in jouw koffietas

7 stappen voor een maagvriendelijke, duurzame koffie

 

1
De teelt
De teelt

zonder pesticiden of chemische stoffen
PUUR

2
Het plukken
Het plukken

met de hand voor een laag risico op beschadigingen ZORGVULDIG

3
Het drogen
Het drogen

in de zon of in loodsen AANDACHTIG

4
De opslag
Duurzame opslag

onder een dak vol zonnepanelen DUURZAAM

5
Het branden
Het branden

met een unieke brandmethode, zonder toegevoegde smaak-geur- en kleurstoffen MAAGVRIENDELIJK

6
De verpakking
De verparkking

in biologisch afbreekbare zakjes ECOLOGISCH

7
Het drinken
Het drinken

zonder maagklachten GENIETEN

ONTDEK ONS KOFFIE ASSORTIMENT

Wij brengen onze koffie tot bij jou.

India €9

De klassieke koffiesmaak.

Inhoud 250g

Tanzania €9

Een zachte koffie met bessen toetsen.

Inhoud 250g

Nicaragua €10

Een nootachtig smaakprofiel met bessen nasmaak.

Inhoud 250g

PAPUA NEW GUINEA €10

Een vernieuwende koffiesmaak met fruitige toetsen.

Inhoud 250g

Geïnteresseerd?

Aarzel niet ons te contacteren met jouw vraag.