Bodem: brokkelig en rijk aan organisch materiaal en goed doorlatend.
Was methode: 24u fermentatie
Bodem: vulkanische leem
Was methode: dubbel gefermenteerd
Bodem: vulkanische bodem
Was methode: traditionele was en fermentatie
Bodem: vulkanische bodem
Was methode: 3 dagen fermentatie, onderbroken elke 24u
zonder pesticiden of chemische stoffen
PUUR
met de hand voor een laag risico op beschadigingen ZORGVULDIG
in de zon of in loodsen AANDACHTIG
onder een dak vol zonnepanelen DUURZAAM
met een unieke brandmethode, zonder toegevoegde smaak-geur- en kleurstoffen MAAGVRIENDELIJK
in biologisch afbreekbare zakjes ECOLOGISCH
zonder maagklachten GENIETEN
Wij brengen onze koffie tot bij jou.
De klassieke koffiesmaak.
Inhoud 250g
Een zachte koffie met bessen toetsen.
Inhoud 250g
Een nootachtig smaakprofiel met bessen nasmaak.
Inhoud 250g
Een vernieuwende koffiesmaak met fruitige toetsen.
Inhoud 250g
Aarzel niet ons te contacteren met jouw vraag.