Pure koffie voor jouw moment van warmte en rust, zonder maagklachten

Onze Koffie

DE WERELD IN JOUW KOFFIETAS
World Kothe
  • India
  • Tanzania
  • NICARAGUA
  • Papua New Guinea

ONZE KOFFIEREGIO'S

India
India

Bodem: brokkelig en rijk aan organisch materiaal en goed doorlatend.
Was methode: 24u fermentatie

Tanzania
Tanzania

Bodem: vulkanische leem
Was methode: dubbel gefermenteerd

Nicaragua
Nicaragua

Bodem: vulkanische bodem
Was methode: traditionele was en fermentatie

PAPUA NEW GUINEA
PAPUA NEW GUINEA

Bodem: vulkanische bodem
Was methode: 3 dagen fermentatie, onderbroken elke 24u

kothe
Van de plantage tot in jouw koffietas

7 stappen voor een maagvriendelijke, duurzame koffie

 

1
De teelt
De teelt

zonder pesticiden of chemische stoffen
PUUR

2
Het plukken
Het plukken

met de hand voor een laag risico op beschadigingen ZORGVULDIG

3
Het drogen
Het drogen

in de zon of in loodsen AANDACHTIG

4
De opslag
Duurzame opslag

onder een dak vol zonnepanelen DUURZAAM

5
Het branden
Het branden

met een unieke brandmethode, zonder toegevoegde smaak-geur- en kleurstoffen MAAGVRIENDELIJK

6
De verpakking
De verparkking

in biologisch afbreekbare zakjes ECOLOGISCH

7
Het drinken
Het drinken

zonder maagklachten GENIETEN

ONTDEK ONS KOFFIE ASSORTIMENT

Met onze webshop brengen wij onze koffie tot bij jou.

India

De klassieke koffiesmaak.

Tanzania

Een zachte koffie met bessen toetsen.

Nicaragua

Een nootachtig smaakprofiel met bessen nasmaak.

PAPUA NEW GUINEA

Een vernieuwende koffiesmaak met fruitige toetsen.

Geïnteresseerd?

Aarzel niet ons te contacteren met jouw vraag.