Pure koffie voor jouw moment van warmte en rust, zonder maagklachten

Kothé momenten

Kunst & Koffie

Een gedurfde combinatie. Hiervoor sloegen we de handen in elkaar met Francis Maere Fine Arts Gallery. We openden gedurende 7 dagen een ‘Kunst & Koffie’ pop-up bar in de galerij op de Kouter in Gent.

In deze adembenemende setting kon iedereen komen genieten van onze heerlijk kopje maagvriendelijke specialty koffie en ondertussen de prachtige kunstwerken van de Gentse kunstenaar Ernest van Hoorde ontdekken.

Dankzij de vele publiciteit die we kregen van onze locale media (regio Deinze en Gent) hebben we +/- 2000 mensen mogen verwelkomen en ontvingen we heel erg veel positieve reacties van onze bezoekers. Graag willen we iedereen bedanken die langskwam en ons de mogelijkheid bood dit initiatief te realiseren.
Dankzij jullie kunnen we spreken van een succes en dat smaakt naar meer!

Bekijk hier enkele beelden

Koffiemoment UZA

5 Ochtenden lang hebben we het verplegend personeel van het Universitair ziekenhuis in Antwerpen mogen verwarmen met een heerlijk kopje Kothé specialty koffie. In deze week stonden de plantaardige producten in de kijker, op vraag van diëtist Michael Sels, die ons had uitgenodigd om deel te nemen aan deze actie hebben wij een assortiment aan plantaardige melk aangeboden. (Alpro)

Wij zijn heel dankbaar dat we deel hebben mogen uitmaken van dit initiatief!

Koffie proeverij

Op een (heel erg) koude winteravond in Geraardsbergen, kon je ons afgelopen december terug vinden voor een boeiende avond volledig in het teken van KOFFIE.

We kregen de kans om de leden van Volkstuinen Geraardsbergen te verwarmen met een koffie proeverij die, na een interessante lezing over het boek ‘Koffie Stories, van brander tot barista’ door CAG Leuven, gehouden werd.

Een Kothé koffieproeverij is niet enkel barista Helena die vol passie verteld over koffie in geuren en smaken, maar is een beleving waarbij onze focus op de proevers zelf ligt.

We willen mensen laten ontdekken wat ze smaken en ervaren bij het drinken van onze koffie. Zodat ze na de proeverij, thuis deze beleving kunnen toepassen bij het nuttigen van een heerlijk kopje koffie.

Dankjewel aan iedereen die aandachtig geluisterd heeft en vol enthousiasme heeft geproefd!

Geïnteresseerd?

Aarzel niet ons te contacteren met jouw vraag.